Upptäck Dalarna

Ik ben een liefhebber van boeken en boekwinkels. Nooit zal ik zwichten voor het kopen van een e-reader om boeken te gaan lezen. Ik wil boeken vasthouden, ruiken en voelen. Ook al word ik de laatste tijd vaak teleurgesteld door boeken die ik lees, ik blijf van boeken houden. Zoals Petra van notebooks houdt, en dat gaat ver.

Dus komen wij vaak in boekwinkels. De boekwinkel van Malung en van Mora kennen ons al als vaste klant. Enige probleem: Zweeds is lastiger dan ik verwacht had. Oplossing: Upptäck Dalarna. Ik had het boek al een paar keer zien staan in de schappen. Boeken lokken je vaak door de cover. Zo ook dit boek, een coole getatoeëerde Zweedse dame, scheurend op een motor over een offroad Zweeds weggetje. Nu Petra notebooks aan het bewonderen en aan het strelen was (echt), had ik mooi even tijd om dit boek in te zien. Na het zien van enkele bladzijdes met prachtige foto’s wist ik het: dit boek moet ik hebben.

Upptäck Dalarna is een fotoboek over de provincie Dalarna. In het boek worden tips gegeven voor toeristische uitstapjes in de provincie. De mooiste plekken worden beschreven en getoond met prachtige foto’s. Ik lees het boek nu om de Zweedse taal te leren en om de mooiste plekken te leren kennen om hier te bezoeken. Dit is een must-have boek voor de bezoeker aan Dalarna- Zweden.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *